Sivut

maanantai 27. syyskuuta 2010

1 yö lähtöön !

Maanantai 27.9.2010

Alakerrassa odottaa suuri matkalaukku levällään ja käsimatkatavaraksi tuleva minirinkka. Viimeisimpien punnitusten mukaan, molemmat ylittävät painorajat. Toivon että ne laihtuvat yön aikana itsestään.

Huomenna olisi lähtö Tampereelta 12.15 bussilla kohti Helsinki-Vantaata, josta lento 16.20 Roomaan. Roomasta taas juna Cassinoon ja siellä toivottavasti ennen puolta yötä. Huh.

Cassinossa kuitenkin odottavat oma huone, kiva asunto ja mukava kämppis. Ainakin toivon niin.. Kävin hankkimassa asunnon elokuussa ja tutustuin hieman Cassinon kaupunkiin. Se on pieni ja söpö, tunnettu jostain toisen maailmansodan taistelusta ja Monte di Cassinon luostarista.

Opinnoista en ole saanut mitään informaatiota, eikä minulla ole mitään hajua milloin ne alkavat vai alkavatko ollenkaan. Kukaan ei myöskään tuntunut tietävän liikuntatieteellisestä tiedekunnasta ja sähköpostilistan perusteella olen ainoa pohjoismainen vaihtari.

Uskon kuitenkin vakaasti siihen, että kaikki selviää aikanaan! Ainakin meidän asunnon lähellä on iso ja halpa jätskibaari, johon voin mennä hukuttamaan huoleni maukkaaseen jäätelöön, jos kaikki menee päin prinkkalaa.

Tavoitteita reissulle ovat:
- tutustua uusiin ihmisiin
- oppia puhumaan italiaa sujuvasti
- kierrellä Italiaa ja naapurimaita mahdollisimman paljon
- oppia miekkailua ja muita tärkeitä lajeja
- parantaa palloilutaitoja
- saada opintopisteitä
- tutustua viinikulttuuriin
- oppia laittamaan italialasta ruokaa
- viettää todella hieno vuosi ja pitää super hauskaa!

- olla tulematta ryöstetyksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti