Sivut

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Kaunis Gaeta



Perjantaina 29.10. suuntasimme Liisan viimeisen päivän kunniaksi Gaetan kauniiseen kaupunkin! Heti ensi töiksemme menimme hiekkarannalle, jossa oli oikeasti lämmintä! Todisteena siitä jaloissani on vieläkin käärittyjen farkkujen jättämät rusketusrajat. Meri oli kaunis, aurinko paistoi, Eväsyritys Utula&Välimäen tekemä evässalaatti maistui hyvältä ja kiire ei ollut minnekään. Kävelimme rantaviivaa paljain jaloin ja merivesikään ei ollut kylmää!

Aikamme auringosta nautittuamme lähdimme kapuamaan luontopolkua Gaetan kukkulalle, jolta avautui upeat maisemat niin kaupungiin, merelle kuin vuorillekin. Kukkulan historia jäi vielä vähän epäselväksi. Raunioita oli siellä sun täällä metsässä ja kukkulan päällä oli joku Caesarin aikainen mausoleumi. Hieno paikka kuitenkin!

Alas kukkulalta kävelimme pientä serpentiinitietä suoraan alhaalla sijaitsevaan Gaetan vanhaan kaupunkiin. Kaupunki oli todella söpö, mutta valitettavasti kaikki paikat olivat suljettuja. Vanha suuri kirkko oli restauroitu upeasti ja siellä pistäydyimme. Aivan sattumalta eräässä gelateriassa sattui olemaan suklaaviikot ja joku kuuluisa suklaamestari tekemässä erilaisia suklaajäätelöitä! Tämähän toki sopi minulle ja Liisalle vallan mainiosti ja söimme molemmat kolme hyvin täytelöistä palloa suklaajäätelöä! Kalle ei ymmärtänyt meitä.

Illan suussa palasimme bussilla takaisin Cassinoon ja kävimme juomassa turkkilaiset kahvin Aynimahin luona. Teimme hyvää ruokaa ja menimme nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti