Sivut

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Turistikierros Cassinossa


Keskiviikko 7.11. oli pyhitetty Cassinolle ja Cassinon lukuisten nähtävyyksien katsastamiselle. Aamulla sai nukkua pitkään (Minä sängyssä, Kalle mun pienen hippihuoneen lattialla ja Liisa olohuoneen sohvalla). Minun piti tietenkin aamulla lähteä italian kurssille ja sen jälkeen yksilöurheilun teoriakurssille, mutta tein strategisen päätöksen ja jäin löhöilemään Liisan ja Kallen kanssa kotiin!

Lähdimme valloittamaan monte di Cassinoa (koska ei täällä ole oikeasti juuri mitään muuta nähtävää). Luostari oli jälleen kerran todella upea ja ostin tällä kertaa luostarin myymälästä huippu hyvää hunajaa. Vaikka onhan se itsestään selvää että pyhät mehiläiset tekevät taivaallisen hyvää hunajaa.

Ylhäällä vuorella oli todella lämmin ja luostarin valkoiset marmorit tuntuivat todella heijastavan auringon säteitä meihin. Nautimme kauniista päivänpaisteesta istuskellen luostarin rappusilla ja melkein myöhästyimme bussista, kun ajankulu katosi totaalisesti. "KALLE!! 3 minsaa bussin lähtöön! JUOKSE!"

Kun palasimme luostarilta, teimme vielä kierroksen Cassinon upeassa central parkissa, jossa ui piisameja joessa! Ja kiersimme kaikki Cassinon parhaat vaatekaupat, mutta valitettavasti kivoja vaatteita ei löytynyt. Paitsi Kallelle, jonka stailasimme tosi italianoksi, talven kuumimpien muotiuutuuksien mukaisesti!

Illalla meillä oli vaihtaribileet DOC- nimisessä kantabaarissa, johon on matkaa mun kämpiltä noin 50metriä. Ymmärtämättöminä kirjoitimme nimemme "Erasmus king and queen" -kilpailun osallistumislistaan ja jouduimme vastailemaan lavalla typeriin kysymyksiin ja laulamaan suomeksi aina niin ihanan R-A-K-A-S -kappaleen. Jostain kumman syystä voittoa ei tullut.

Ps. Kalle sai kuljetettua minulle Loimaalta kotinsa takapihalta asti ruusun tänne! Kerrassaan herttaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti