Sivut

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

LENTOPALLON MM 2010 !!

Tiistaina 5.10. Kun hermo oli jo täysin mennyt Italialaiseen byrokratiaan ja hankaluuksiin yliopistolla, päätimme ratkaista Kallen kanssa ongelman suuntaamalla Lentopallon MM-kisoihin Roomaan!

Kallen Loimaalaiset kaverit olivat Roomassa katsomassa pelejä, joten pääsimme punkkaamaan heidän asuntoonsa, jossa oli ylimääräinen huone. Veimme tavaramme hotellille ja ehdimme parahiksi katsomaan Italia-USA peliä palalottomatica:lle eli urheiluhallille. Tunnelma oli katossa ja Italian kansallislaula fantastinen. Yleisö eli koko ajan pelissä mukana ja Italialaiset tuttuun tapaan näyttivät avoimesti tunteitaan. Vieressäni istuva mies huusi pelin aikana noin 50 kertaa: Vaffanculo eli painu vittuun. Italia voitti, mikä tietenkin lisäsi tunnelmaa entisestään! Jeejee.

Keskiviikkona 6.10. pojat halusivat mennä katsomaan aamupäivällä Colosseumia joten minä (sen jo muutaman kerran nähneenä) päätin mennä shoppailemaan itselleni peittoa. Makuupussissa ei ehkä viitsi nukkua koko vuotta. Peitto löytyi ja hinta oli kova, mutta nyt uni varmaan maittaa paremmin!

Päivän ensimmäinen peli oli Brasilia vs. Saksa ja se alkoi viideltä. Yleisöä ei ollut paljoa ja Brasilia vei pelin selvästi! Ehdimme siis käydä vielä hotellilla ennen illan toista peliä. Italia vs. Ranska peli alkoi 21.00 ja olimme jo hyvissä ajoin yrittämässä ottaa kiinni palloja, joita pelaajat heittivät katsomoon. Ei onnistuttu. Mutta se ei tunnelmaa lannistanut! Katsomo oli aivan täynnä ja italialaiset fiiliksissä! Italia vei tämän pelin 3-1 ja ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua! Me kuitenkin tyydyimme palaamaan hotellille, sillä aamulla pitäisi lähteä aikaisin junalla kohti Cassinoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti